Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращі планшети для роботи в 2022 році

Нові тенденції щодо дистанційної роботи та навчання, постійне збільшення кількості фрілансерів вимагають від виробників цифрової техніки відповідних пристроїв.

Найкраще з поставленими завданнями сьогодні справляються планшети. Вони невеликі, але достатні для того, щоб не напружувати очі, легкі, потужні та технологічні. На ринку представлена велика кількість брендів, котрі виробляють саме планшети для роботи, бо вони виявилися найбільш затребуваними.

В асортименті безліч моделей з дуже різними технічними характеристиками: від малопотужних, призначених на декілька годин набору тексту, до флагманів для дизайнерів на повний робочий день. Тобто купити планшет під свої вимоги зможе кожен. Пропонуємо розглянути 3 найкращі варіанти.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Належить до флагманської лінійки бренда та демонструє безкомпромісну продуктивність, незалежно від завдань, які перед ним встановлено. Пристрій оснащений 14.6-дюймовим Super AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 2960х1848 пікселів. Частота оновлення екрана складає 120 Гц, що перевершує багато флагманів від інших виробників.

Гаджет отримав потужний процесор Qualcomm SM8450, оперативну память на 8 Гб та вбудовану на 128 Гб. Таких показників достатньо не тільки для швидкого серфінгу в інтернеті, а я для використання деяких дизайнерських програм. Ємність батареї 11 200 мАг, що дає змогу працювати цілий день без прив'язки до розетки. Враховуючи бездоганні характеристики, ціна планшету справедлива — 44 626 грн.

Окрім того, що пристрій бездоганно справляється з робочими програмами, він стане ідеальним програвачем музики та фільмів завдяки чистому об'ємному звуку. А стильний чорно-сірий дизайн зробить цю модель частиною вашого іміджу.

Lenovo Yoga Tab 13

Якщо ви все ще розмірковуєте, який планшет краще купити, знайомтеся з гаджетом від відомого бренду Lenovo. Це не тільки чудовий варіант для роботи, а й крутий вибір для будь-яких ігор і перегляду фільмів. Але фішка цієї моделі в можливості підключення до ноутбуку завдяки роз'єму micro HDMI. Це неабияке зручне розширення робочого простору для дизайнерів.

Технічні характеристики також на висоті. Пристрій оснащений надпотужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 870 з тактовою частотою 3.2 Ггц та 8 ядрами. ОЗП на 8 Гб, сховище на 128 Гб та відеокарта Adreno 650 дадуть змогу без проблем створювати ілюстрації, монтувати відео або грати навіть у доволі ємнісні ігри. Ємність акумулятора складає 10 000 мАг, що допоможе забути про заряджання на цілих 11 годин!

13-дюймовий IPS (PLS) дисплей демонтрує приголомшливі кольори, має прекрасну деталізацію та чіткість. Щоб ви не дивилися на цьому екрані, ви будете у захваті. Вартість гаджету також повністю виправдана — від 23 271 грн.

Microsoft Surface Pro 7 12.3 UWQHD/Intel i7

Перед тим, як вибрати планшет від Microsoft, потрібно вирішити, чи потрібен вам пристрій з характеристиками ноутбука, але з набагато меншими габаритами. Якщо це саме те, що ви шукаєте, то давайте розглянемо, на що він здатний.

Це універсальний девайс з діагоналлю дисплея 12.3 дюйми. Якісна матриця PixelSense та роздільна здатність 2736х1824 пікселі зроблять роботу комфортною для очей та зручною. Екран не блікує, не засвічується на сонці.

На відміну від двох попередніх, які розроблені на базі Android, ця модель працює на операційній системі Windows 10 Home, імітуючи роботу на комп'ютері. Гаджет отримав потужний процесор Intel® Core, що належить до 10 покоління. Оперативна память складає 16 Гб, вбудована — 512 Гб. Цей тандем робить техніку надшвидкою в роботі та допомагає виконувати багато завдань одразу без підвисань чи багів.

Для ілюстраторів ця модель має додаткову зручність. Щоб зробити кут малювання максимально природнім, потрібно ли опустити підставку на потрібну висоту. Ціна такої техніки — 77 910 грн.
Сподіваємося наш рейтинг планшетів допоміг вам вибрати підхожу під ваші робочі завдання модель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ