Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найкращим медсестрам Львівщини вручили грамоти обласної ради

28 березня голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик привітав учасників урочистої конференції "Роль Асоціації медичних сестер у розвитку лідерства у медсестринстві", яка відбулася у приміщенні Львівської опери за участі представників асоціацій медсестер регіонів України, Польщі, Словаччини. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

"Вас об'єднує шляхетна місія - стояти на варті життя людини. Нехай Господь Бог допомагає Вам і тим людям, якими ви опікуєтеся щоденно", - сказав у своєму виступі Ярослав Качмарик. Також він наголосив, що Львівська обласна радазавжди готова підтримати заклади охорони здоров’я, і з цією метою депутати ухвалилинизку програм.

Також Ярослав Качмарик нагородив Грамотами Львівської обласної ради найкращих членів асоціації медичних сестер Львівщини, зокрема головну медичну сестру 4-ї міської клінічної лікарні, голову Асоціації медсестер Львова Ірину Ометюх, головну медичну сестру Яворівської ЦРЛ Наталію Пенцко та головну медичну сестру Львівського обласного державного клінічного лікувально-діагностичного кардіологічного центру Ірину Стадницьку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ