Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Найочікуваніші фільми літа 2020 року

Пандемія COVID-19 змінила кіноіндустрію. Багато проектів було перенесено на осінь-зиму, що дуже засмутило кіноманів. Але є й ті кінофільми, які можна подивитися цього літа. Деякі з них вже побачили свого глядача.

Кінопрем'єри літа

Втеча з Преторії

За основу фільму було покладено книгу Тіма Дженкіна «Втеча з в’язниці у Преторії». Події розгортаються у 1979 році в Південно-Африканській Республіці. Країною переможно крокує режим апартеїду. Від дій жорстокого режиму постраждали двоє білих активістів — Тім Дженкін і Стівен Лі.

За незаконне поширення агітації їх поміщають до центральної в’язниці в Преторії. Але чоловіки продовжують стояти на своєму та не мають бажання й надалі проводити час в ув’язненні. Тому двоє хлопців розробили майже неможливий план втечі з острівної в’язниці.

Мій шпигун

Коли агента ЦРУ Джейсона Джонса (або просто Джей-Джея) понижують на посаді та переводять з польової роботи у спостереження, його доля виявляється в руках юної Софі. Дев’ятирічна дівчинка спілкується з сучасною технікою на «ти». Тому вона розкриває укриття Джей-Джея, коли той вийшов на секретне завдання.

Тепер вона згодна не видавати цю таємницю в обмін на те, щоб Джей-Джей навчив її бути справжньою шпигункою.

Тенет

Світ опиняється на порозі Третьої світової війни. Таємна організація «Тенет» не зацікавлена в розгортанні масштабного глобального конфлікту. Ба навіть більше, міжнародне шпигунство лише посилилось.

Тому головний герой, секретний агент, проходить суворий тест на надійність і приєднується до неймовірної місії щодо запобігання Третій світовій війні. Для успіху доведеться відкинути всі попередні уявлення про простір і час.

Мулан

Класичний мультфільм Disney знайшов своє втілення в кінематографі. Виданий імператором Китаю указ про призов на службу до Імперської армії одного чоловіка з кожної сім'ї для захисту країни від північних загарбників надихає Мулан, старшу дочку почесного воїна, зайняти місце свого хворого батька у війську.

Маскуючись під чоловіка, дещо недолугого Фа Цзюня, дівчина піддається випробуванням на кожному кроці. При цьому вона проявляє свої внутрішню силу та справжній потенціал. На Мулан чекає епічна подорож, яка перетворить її на доблесного воїна, а також дозволить заслужити повагу вдячного народу та стати гордістю власного батька.

Нові мутанти

Нікому досі не вдається дізнатися, якими здібностями володіє та чи інша людина. І справді, кожен з нас має чимало талантів. Варто їх лише розкрити. Але у світі також існують істоти, які значно могутніші за людей — мутанти. У кожному з них закладена сила, яка здатна як допомогти, так і зашкодити тисячам людей.

На одному з секретних об’єктів невідомі утримують проти волі п'ятьох юних мутантів. Хлопці ще й самі не здогадуються, яка значна сила криється всередині них. І саме в цей момент підлітки мають розкрити свій потенціал та дати відсіч тим, що замкнув їх. І саме повне розуміння власних сил допоможе їм здобути бажану свободу.

Інтернет телебачення

Де можна подивитися всі ці фільми?

Багато кінотеатрів ввели обмеження на перегляд фільмів у традиційних кінотеатрах. До того ж, квитки на прем’єру коштують значно дорожче, ніж на інші сеанси. Тому для перегляду новинок широкого екрану десятки тисяч українців шукають нові способи перегляду.

Одним із найсучасніших варіантів є інтернет-телебачення. В Україні існує кілька великих операторів ОТТ-телебачення. Одним з найбільших провайдерів є Divan.TV.

Орім якісного телебачення з понад 230 рейтинговими телеканалами у відмінній якості, кожен глядач отримує доступ до онлайн-кінотеатру. У ньому доступні прем'єри нових фільмів, а також лідери світового кінопрокату. Бібліотека на 50000 фільмів на рік оновлюється щодня. Це дозволяє влаштовувати цікаві кіновечори в сімейному колі чи з друзями. Тому глядачі можуть подивитися найочікуваніші прем’єри літа у себе вдома.

Також користувачі Divan.TV можуть насолоджувати новими американськими та європейськими серіалами від кращих світових студій – HBO, CBS, Showtime, Starz та багатьох інших. Нові серії доступні для перегляду в день прем'єри і за них нічого не потрібно доплачувати.

Для підключення до телебачення нового покоління не потрібні контракти та кабелі – лише доступ до швидкісного інтернету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ