Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найуспішніші педагоги Львова отримають від міста по 25 тис. грн

Під час виконкому Львівської міської ради у п'ятницю, 21 травня, погодили порядок визначення переможців у рамках реалізації програми «Успішний педагог» на 2021 рік. Мета програми — підтримка талановитих та обдарованих педагогів та покращення якості надання освітніх послуг.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Цим рішенням передбачається механізм реалізації програми. Педагоги повинні взяти участь в методичному практикумі, під час якого вони проводять частину уроку або заняття. Таким чином ми маємо можливість оцінити роботу людини, побачити, як вона використовує сучасні методи роботи, працювати в команді та брати відповідальність за свої рішення», — зазначила Зоряна Довганик, начальниця управління освіти міста.

Зазначимо, що переможці програми «Успішний педагог» мають можливість отримати грошову винагороду у розмірі 25 000 гривень кожен.

Нагадаємо, за період з 2015 по 2020 рр. переможцями у програмі стали 540 педагогічних працівників, а саме: 146 — від закладів дошкільної освіти, 355 — від закладів загальної середньої освіти та 39 — від позашкільних закладів освіти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ