Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Не виключаю масових акцій протесту, адже моє звільнення суперечить законодавству, логіці, моралі та здоровому глузду — Микола Пшевлоцький

Сьогодні під стінами обласного управління земельних ресурсів відбулася акція протесту членів ЛОО КУН проти призначення нового начальника управління. Як повідомив у коментарі «Гал-info» екс-начальник головного управління земельних ресурсів у Львівській області, голова ЛОО КУН Микола Пшевлоцький, у акції протесту взяло участь кілька десятків прихильників Конгресу Українських Націоналістів. «Точну кількість назвати не можу, оскільки не був присутній там через хворобу, однак їх було приблизно 30 чоловік», — зазначив «Гал-info» Микола Пшевлоцький.
«Якщо буде потреба, то пікети будуть продовжуватись. Все відбуватиметься з огляду на розвиток ситуації. Я не виключаю і проведення масових багаточисельних акцій протесту. Адже те, що сталося, — суперечить законодавству, логіці, моралі та здоровому глузду», — зазначив Пшевлоцький.
Він також зазначив, що зараз перебуває у Сокальській районній лікарні за місцем проживання, оскільки у нього стався гіпертонічний криз.
Нагадаємо, Миколу Пшевлоцького було звільнено 7 березня, як зазначається в наказі Держкомзему, «за згодою сторін». Вчора відбулося представлення нового начальника управління земельних ресурсів у Львівській області Дмитра Завтура, депутата Київської обласної ради від БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ