Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Найулюбленіші місця самогубців на залізниці планують обгородити колючкою?

З початку року на залізничних шляхах "Львівської залізниці" травмувалося 27 осіб, а ще 20 – загинуло. При чому 10 осіб отримали травми на станціях. Про це сьогодні, 6 жовтня, під час розширеної наради у Львівській ОДА за участі заступника Міністра інфраструктури України Юрія Лавренюк та керівника Укртрансбезпеки повідомив начальник регіональної філії "Львівська залізниця" Іван Груник, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото з ua.korrespondent.net.

За його словами, багато молодих людей вирішують покінчити життя самогубством на залізничних шляхах.

«Так, тиждень тому 19-річна дівчина-студентка у Івано-Франківській області вийшла на колію за 50 м від потяга. Зрозуміло, що потяг не може на такій відстані здійснити екстрене гальмування», - розповів він.

Як зазначив Юрій Лавренюк, кількість смертей на залізниці суттєво виросла, а тому потрібно вжити всіх необхідних превентивних заходів для запобігання нещасним випадкам та травмуванню.

Зокрема, він запропонував визначити найнебезпечніші місця і вжити заходів щодо обмеження до них доступу. Скажімо, слід використати попереджувальні знаки та колючий дріт.

«Визначити такі місця, особливо поруч із населеними пунктами. Також варто звернути увагу на травмування людей на станціях. Ліквідована транспортна міліція, а транспортної поліції нема. За дотриманням правил і порядку мають стежити воєнізована охорона "Укрзалізниці" і створена філія охоронної фірми "Укразалізниці", яка, на жаль, не зовсім законно створена, але ми це питання відрегулюємо», - сказав заступник міністра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ