Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Небезпечних дерев у Львові поменшало

Після того, як Державне управління екології та природних ресурсів України у Львівській області погодило зняття аварійних дерев нашого міста, у 16 парках Львова, а також на Сихівському і Янівському цвинтарях було зрізано 153 дерева, які загрожували безпеці пішоходів. “Найбагатшими” на таку природну небезпеку були Стрийський, Снопківський парк, парки Погулянка й Високий замок, - повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міськради з посиланням на відділ благоустрою Львівської міської ради.
 Тепер же, за словами начальника відділу благоустрою Львівської міської ради Розалії Горгут, відділ працює над старими тополями, які ростуть на крутих схилах в парку Студентів, ліворуч від вулиці Сахарова.
 Натомість, теж за планом, у місті проводяться нові зелені насадження. За це літо вже додатково озеленено сквер На валах, площу Соборну, парк на вул.Євгена Коновальця – біля кінцевої зупинки трамвайного маршруту №2. Здебільшого нові насадження Львова – це хвоя: ялина, туя та одне з найміцніших дерев у світі – тис.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ