Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нестор Шуфрич невдало пожартував про Юрія Луценка, назвавши його клоуном, – Юлія Лукіна

«Вчорашній виступ Нестора Шуфрича ми розцінюємо як невдалий жарт і особисті емоції», – повідомила «Гал-info» голова ЛОО «Всеукраїнської організації «Антикримінальний вибір» Юлія Лукіна.
 За її словами, виступи Нестора Шуфрича взагалі не варто брати до уваги і сприймати всерйоз. «Взагалі, слова міністра з надзвичайних ситуацій можна прокоментувати однією фразою: «У боротьбі всі засоби хороші», тому Нестор Шуфрич висловився емоційно. Проте його слова щонайменше смішні, тому їх можна розцінювати як особисті емоції молодого політика. Розумієте, телевізійна програма – це завжди шоу, тому треба висловлюватись емоційно, щоб тримати у напрузі глядачів і привертати до себе увагу. Якщо говорити про політиків, як клоунів, то якщо є один, то можна сказати, що всі політики – клоуни. А такі слова викликають усмішку», – сказала Юлія Лукіна.
Нагадаємо, вчора у вечірньому ефірі «1+1» міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич назвав лідера Громадянського руху народної самооборони Юрія Луценка головним клоуном України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ