Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ніхто перефарбовуватись не збирається, - Адамик запевнив, що фракція БПП не "позеленіє"

Голова фракції БПП "Солідарність" у Львівській міській раді в коментарі Гал-інфо розповів про готовність фракції до місцевих виборів. Також політик відреагував на чутки про можливе утворення нових депутатських груп в Ратуші.

Про готовність фракції

Звичайно, наша фракція готова до місцевих. Повірте мені, максимум, що ми можемо зробити – це ребрендинг фракції, тому що в нас зараз фракція БПП, а сама партія переназвалась у "Європейську Солідарність". Я просто не знаю, наскільки це корелюється з чинним закондавством.

Про можливі нові депутатські групи

Максимум, що може бути це лише перейменування, але точно про ніякі групи чи нові депутатські утворення у міській раді не йдеться. Я теж чув такі речі, ходять чутки різні. Але нашої фракції це не стосується. У нас є певне порозуміння, контакт. Зрештою, ми щойно вийшли з кількох передвиборчих кампаній. Якихось рухів немає. Тому я не переживаю, і ви не переживайте, і львів’яни нехай не переживають. Ніхто перефарбовуватись не збирається. Можливо, хтось буде шукати себе в інших політичних проектах. Але це питання етики: з ким ти прийшов, з тим, як мінімум маєш закінчити. Потім вже буде новий виборчий цикл. Будуть нові виклики. Кожен буде сам визначатись. Але все-таки перебіжчиків ніхто ніколи не любить. Звісно, хтось буде пробувати підшукати щось інше, але цього ніхто не оцінить – ні лідери парламентських перегонів, ні громада Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ