Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Нова пошта" встановила 7 поштоматів нового формату на Львівщині

Нова пошта встановила 200 поштоматів нового формату біля магазинів АТБ у 95 містах України. Тепер клієнти можуть отримувати свої відправлення у будь-який час.

Встановлені поштомати абсолютно нового формату. У них відсутні дисплеї, на яких потрібно вводити код. Комірки відчиняються за допомогою мобільного додатку Нової пошти. Коли замовлення прибуде у поштомат, клієнт отримає сповіщення, далі йому потрібно підійти з телефоном до поштомату та натиснути кнопку «відчинити комірку» у мобільному додатку. Це власна розробка Нової пошти, щоб сервіс був максимально простим та безпечним для клієнтів.

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі "Нової пошти", наразі на Львівщині встановлено 7 поштоматів Новобокс. 4 в магазинах АТБ у місті Львові, а також по одному в Червонограді, Рудно та Давидові. В подальшому кількість таких поштоматів буде збільшуватись.

Поштомат Новобокс

«Наша головна мета - бути ближчими для клієнтів, саме тому для встановлення поштоматів ми обрали магазини мережі АТБ, адже вони є чи не на кожному кроці. Тепер, коли ви підете в магазин за продуктами, можете одразу там же забрати свою посилку – це зручно та економить час», - коментує Олександр Лисовець, керівник бізнес-напрямку мережі поштоматів Новобокс.

До кінця року Нова пошта планує масштабувати проект та встановити поштомати по всій мережі магазинів АТБ.

При замовленні доставки у поштомат в АТБ діють ті ж правила, що й у звичайні поштомати. А саме: в них можна отримати лише повністю оплачені посилки до 30 кг фактичної ваги, при цьому оголошена вартість не перевищує 6000 грн. Максимальні габарити відправлення – 40х62х28 см. Якщо з якихось причин отримувач не зміг забрати своє замовлення вчасно, то на 5-й день воно буде переміщене на найближче відділення Нової пошти, де безкоштовно зберігатиметься 7 днів. Додаткових оплат при цьому немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ