Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нове політичне об’єднання на чолі з Матвієнком є ніщо інше, як ще один проект, який не має політичного майбутнього, – Кость Бондаренко

«В Анатолія Матвієнка часто домінують амбіції перед здоровим глуздом. Заяви про створення нової політичної сили є прямим доказом того. Нове політичне об’єднання на чолі з Матвієнком є ніщо інше, як ще один проект, який не має політичного майбутнього», - зазначив „Гал-іnfо” політолог Кость Бондаренко.

 «Тепер Анатолій Матвієнко, мабуть, хоче повторити помилки 2002 року. Заявивши про створення нової політичної сили, Матвієнко внесе деструкцію в партії правоцентристського спрямування. На мою думку, доцільність цього об’єднання є необґрунтована», - наголосив політолог.
 Варто нагадати, що сьогодні, 28 вересня, голова УРП "Собор" Анатолій Матвієнко заявив, що ініціюватиме створення нової політичної партії, яка "відстоюватиме національні інтереси та матиме перспективи у 2009-му та 2011-му роках". "На жаль, усі без винятку партії колишнього "помаранчевого" табору дискредитували себе помилками й поразками (відношу ці гіркі слова й до нашої партії). Звідси - потреба потужного нового громадсько-політичного проекту", - йдеться у відкритому листі Матвієнка, передає «Українська Правда». 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ