Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нові адвокати Сергія Уварова можуть лише затягнути справу – Богдан Бень

Нові адвокати можуть допомогти Сергію Уварову хіба що затягнути справу, проте принципово вже нічого не змінять – переконаний адвокат новообраного міського голови Винник Теодора Гудзяка Богдан Бень.
«Згідно з Кодексом адміністративного судочинства рішення апеляційного суду вступає в силу негайно. Тому Сергію Уварову варто було б вже змиритися з програшем. Єдине, що можуть зробити нові адвокати, це після офіційного встановлення результатів виборів оскаржувати рішення ТВК. До речі, зараз Винниківська ТВК робить усе, щоб затягнути встановлення результатів виборів, що вони зобов’язані зробити за рішенням суду. Але варто пам’ятати, що в нашій державі за невиконання рішення суду встановлена кримінальна відповідальність», – сказав «Гал-info» Богдан Бень.
Нагадаємо, на виборах міського голови Винник переміг кандидат від „Нашої України” Теодор Гудзяк, який випередив Сергія Уварова на 500 голосів. Чинний голова містечка звернувся до Винниківської ТВК, яка визнала вибори всіх рівнів недійсними. Проте 6 квітня Личаківський районний суд Львова ухвалив рішення, що вибори в Винниках відбулися. Апеляційний суд Львівської області учора відмовив Сергію Уваррову у задоволенні апеляційної скарги і залишив в силі рішення Личаківського суду.
Сьогодні Сергій Уваров заявив, що програв судову справу через поганих адвокатів, тож тепер він найняв інших адвокатів, зібрав нові докази та знову готує судовий позов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ