Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нові планшети Apple 2024 року: зустрічайте оновлений iPad Air 11”

Травнева презентація Apple 2024 принесла багато цікавих новин.

Зокрема, зовсім скоро в українських магазинах авторизованих дилерів Apple з’являться абсолютно нові планшети iPad зразка 2024 року. Компанія представила як нові серії iPad Pro на базі процесора M4, так і оновила лінійку легких та універсальних iPad Air, які будуть доступні у двох розмірах екрана з діагоналлю 11 або 13 дюймів. Якщо вам потрібен саме такий планшет для різноманітних цілей від ігор та перегляду відео, до малювання чи обробки графіки, iPad Air M2 2024 року з екраном 11 дюймів вартий уваги.

Особливості нового iPad Air 11” 2024 року

Серія планшетів iPad Air прийшлася до душі широкому спектру користувачів від студентів та креативників, до домогосподинь, які полюбляють дивитися серіали чи спілкуватися з подругами через інтернет. Оновлений iPad Air 2024 року отримав набагато кращі характеристики у порівнянні з моделями попередніх років.

Неймовірний процесор Apple M2

Цей чип забезпечує значний приріст у продуктивності. Основний блок CPU має вісім ядер. А за відтворення зображення відповідає графічний 10-ядерний прискорювач Apple GPU. Система підтримує уніфіковану оперативну пам’ять 8 Гб. На перший погляд, це може здатися зовсім мало. Насправді 8 Гб Apple дорівнюють приблизно 12-16 Гб у пристроях на Android чи Windows завдяки оптимізованій операційній системі, яка більш раціонально використовує ресурси процесора.

Як стверджують у компанії, у поєднанні зі збільшеною пропускною здатністю пам'яті новий iPad Air працює майже на 50% швидше, ніж попередній iPad Air з M1, для виконання широкого спектра продуктивних і творчих завдань.1 А в порівнянні з iPad Air з A14 Bionic, новий планшет забезпечує до 3 разів вищу продуктивність. Тобто, потужність і продуктивність нового процесора буде відчуватися буквально у всьому: від гортання стрічки в соціальних мережах, до запуску вимогливих ігор чи додатків.

Нові можливості з використання штучного інтелекту на Apple iPad Air M2 2024

Тренд останніх років – впровадження AI технологій. Тут нема нічого дивного, адже вони використовуються навіть в найдешевших смартфонах на Андроїді, коли ви розблоковуєте екран з допомогою обличчя чи відбитку пальця. 16-ядерний нейронний движок, встановлений на цьому планшеті, має на 40 відсотків вищу ефективність порівняно з Apple M1. Звідси маса нових можливостей для користувача:

  • краща робота функції Live Text – камери без проблем зчитують текст з фото і переводять його у різні формати, або перекладають на інші мови;
  • Visual Look Up – розпізнавання об’єктів на фото і надання інформації про них;
  • Auto Enhance – покращена технологія оптимізації та редагування фото.

Також тепер ви матимете достатньо потужності для безперебійної роботи найкращих додатків з функціями AI – Chat GPT чи Microsoft Copilot.

Де купити нові планшети Apple iPad 2024 року в Україні

Поява нових продуктів Apple – чи то новий Айфон, чи планшет або Макбук – завжди викликає ажіотаж серед покупців, через що іноді важко придбати саме ту модель і конфігурацію, яка припала вам до душі. Аби уникнути таких проблем, радимо робити попереднє замовлення в інтернет-магазині авторизованого реселлера Apple в Україні. Тут покупцям запропонують широкий спектр послуг:

  • вибір саме тієї моделі Айпад, яка вам сподобалась і потрібна під ваші вимоги;
  • офіційні ціни без додаткових переплат і комісій;
  • тривала гарантія на всю лінійку гаджетів Apple;
  • кредитні пропозиції – можливість купити Айпад в розстрочку без відсотків;
  • трейд-ін.

Зовсім скоро нові iPad 2024 надійдуть у продаж в Україні та стануть доступними широкому колу покупців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ