Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новобудова на Личаківській, 259: знесуть чи ні

Прес-служба Львівської міськради вкотре повідомила, що будівництво на вул. Личаківській, 259 здійснюється без жодного законно отриманого документа та із порушенням містобудівної документації. Згідно з генеральним планом, за зазначеною адресою допускається зведення тільки малоповерхової будови.

Держархбудінспекція зареєструвала декларацію про початок виконання будівельних робіт на вул. Личаківській, 259 від 26.08.2014.

Спецперевірка Департаменту Інспекції у Львівській області встановила факт, що будівництво здійснюється незаконно та без затвердженої проектної документації.

Ще у 2014 році мер Львова Андрій Садовий вимагав знесення незаконно зведеного будинку на вул. Личаківській, 259. Незважаючи на це, будинок дотеперспоруджували досить швидкими темпами. І станом на сьогодні будівництво багатоповерхового житлового будинку перебуває у стадії завершення.

Слід зазначити, що попереднє рішення Личаківського суду щодо визнання містобудівних умов та обмежень не набрало законної сили. Після чого місто подало апеляцію. У висновку, 8 червня, інспекцією Архбудконтролю було вручено припис керівнику ТзОВ «Лідер Моноліт» про знесення самочинного будівництва.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ