Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новообраний депутат ЛМР Тарас Репицький розповів про свої плани

Нагадаємо, вчора Львівська міська рада поповнилась двома депутатами, ними стали Ірина Бжезінська та Тарас Репицький, які увійшли до міської ради замість Юрія Гриніва та Ігоря Шолтиса.

Як зокрема прокоментував своє перше засідання депутат від партії "Голос" Тарас Репицький, вчора було багато роботи довкола питань регламенту.

"На жаль все застопорилось при обговоренні питання кредиту. Це питання не стільки економічне, як політичне, тому не вдалось опрацювати важливі питання міста та мешканців. Але думаю, що найближчим часом зможемо знайти консенсус і сконцентруватись на питаннях, які турбують містян", - сказав Тарас Репицький.

Він додав, що позитивним стало вдале голосування щодо природоохоронного фонду, адже це важлива програма для охорони навколишнього середовища міста. Також активно пройшла година запитань до мера, на якій представники "Голосу" ставили питання про підтримку 103 бригади Сил ТрО та відновлення громадського бюджету.

Свою роботу у Львівській міській раді Тарас буде продовжувати в постійній депутатській комісії з охорони здоров'я та соціального захисту.

"Але є й інші напрямки, якими ми займались з командою і плануємо їх продовжувати. Це питання екології, освіти, і інші проблеми містян", - зазначив Репицький.

Варто зазначити, що під час вчорашнього засідання Тарас одразу активно включився в роботу депутатського корпусу і неодноразово висловлював свої пропозиції та зауваження. Однак на запитання журналістів чи плануються якісь зміни в фракції зважаючи на його долучення зауважив, що поки таке питання не обговорювалось.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ