Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новорічний корпоратив чи премія?

У період свят питання фінансів залишається доволі актуальним. Треба потішити подарунками і родину, і, якщо є така традиція у колективі, то і колег. Як прийнято відзначати Новий рік у компаніях? Спеціалісти Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна у своєму опитуванні поцікавилися, за чий рахунок відбувається організація новорічних корпоративів, скільки співробітники витрачають на них.

За словами 41% опитаних, святкування Нового року в офісах відбувається за рахунок компанії. Іншим доводиться вкладати певні фінансові ресурси у святкування Нового року на роботі. Так, 7% респондентів витрачають на загал до 50 грн, 5% – 51-100 грн, 11% – 101-200 грн, 14% – 201-300 грн, 11% – 301-500 грн, і ще 11% – понад 500 грн.

Водночас, респонденти зазначають, що за наявності вибору між річними преміальними та святковим корпоративом за рахунок компанії, вони обрали б перший варіант. Гроші залишаються у більшому пріоритеті для українців, ніж святкування із колегами. Так, за результатами опитування, 72% респондентів обрали б премію за підсумками року.

Тож, якою би заманливою не була перспектива святкування Нового року з колегами, бажання отримати премію є більшим. Разом з тим, у більшій половині компаній святкування корпоративу лягає на витрати організації, або ж обходиться працівникам до 100 грн. 

Дані були отримані у результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua у листопаді-грудні 2017 року. В опитуванні взяло участь 936 респондентів з різних регіонів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ