Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новоженець хоче знати, хто розробив систему „Віче”

Депутат ЛОР від фракції БЮТ Ростислав Новоженець хоче знати, хто розробив систему „Віче” та хто відповідає за її працездатність. Адже, за словами Ростислава Новоженця, „якщо система сьогодні взагалі не працює, то очевидно вчора вона могла мати також певні збої.” Стурбувало депутата ще й те, що, виявляється, комп’ютерна система не знає окличної форми української мови і вчора неправильно „звернулась” до Ростислава Новоженця.
Водночас прес-секретар голови ЛОР Василь Терещук запевнив кореспондента „Гал-іnfо” в тому, що „за встановлення системи повністю відповідає попередня каденція, а ця - лише за експлуатацію. Вчора все було добре, система працювала без помилок. Сьогодні справді є незначні збої, але їх вже виправляють і незабаром вона знову працюватиме в нормальному режимі.”
 Коментуючи здивування пана Новоженця тим, що комп’ютерна система не знає окличної форми, Василь Терещук повідомив „Гал-іnfо”, що  „комп’ютер - це машина, а не людина, а тому вона не може знати, чи це має бути оклична форма чи ні.”
До слова, як щойно повідомив депутат ЛОР Олександр Ганущин „причиною несправності системи „Віче” є витягнуті з розеток дроти, а це — банальна недбалість чи навмисна дія когось із представників апарату.”
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ