Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новоженець подає до суду на Олійника, щоб підстрахуватися

Ростислав Новоженець сьогодні, 20 червня 2006 року, збирається звернутися до суду, щоб оскаржити своє звільнення з посади голови Яворівської РДА, — про це Ростислав Новоженець заявив «Гал-info».
За словами голови Яворівської РДА, він заручився підтримкою впливових працівників Секретаріату Президента, які пообіцяли йому, що посприяють, щоб Президент України Віктор Ющенко не підписував указ про звільнення чотирьох голів РДА Львівської області, поки ситуація із звільненнями не буде детально вивчена.
Однак, щоб підстрахуватися, Ростислав Новоженець також оскаржувати в судовому порядку подання голови Львівської ОДА Петра Олійника в Кабмін на звільнення чотирьох голів РДА. Якщо Ростислав Новоженець виграє суд, то обов’язково вимагатиме вибачень від Петра Олійника за необ’єктивну оцінку його роботи.
Нагадаємо, 23 травня 2006 року голова Львівської ОДА Петро Олійник здійснив подання в Кабінет Міністрів України та Секретаріат Президента на звільнення дев’яти голів РДА Львівщини, серед них був і голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ