Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новим начальником УМВС Львівської області стане Михайло Цимбалюк

Новим начальником УМВС області стане колишній голова Тернопільської ОДА Михайло Цимбалюк – про це сьогодні, 19 січня, під час прес-конференції повідомив наразі ще головний правоохоронець області Віталій Максимов. За два-три дні він відбуває на Закарпаття, щоб очолити Закарпатське обласне управління міліції. За його словами, перед тим, як його призначити на посаду начальника УМВС Закарпатської області, його думки з цього приводу ніхто не питав.
Як зазначив Віталій Максимов, він більше би хотів повернутись у Чернівці чи Тернопіль, однак радий з того, що принаймні оцінили його професіоналізм і надали змогу і надалі працювати у правоохоронних органах. Як повідомив Віталій Максимов, після колегії МВС, яка відбулася 17 січня, всі, окрім чотирьох начальників УМВС та транспортної міліції, написали заяви на звільнення. Як пояснив правоохоронцям міністр внутрішніх справ, до влади прийшла нова команда і, відповідно, вона хоче мати своїх людей на посадах обласних керівників міліції. Жодної політики в таких кадрових ротаціях Віталій Максимов не вбачає. Про це свідчить хоча б те, що на своїй посаді залишився головний правоохоронець Донеччини, якого призначав ще Луценко.
Михайло Михайлович Цимбалюк — 1964 р. н., генерал-майор міліції. У 1988 році закінчив Тернопільський державний педагогічний інститут. У 1998 закінчив Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю «юрист». Із 26 липня 1999 року — член-кореспондент Міжнародної кадрової академії (член Європейської мережі ЮНЕСКО). У жовтні 2001 року закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство» та здобув кваліфікацію магістра. Нагороджений відзнакою МВС України «Хрест Слави», нагрудними знаками «За відзнаку в службі» І-го та ІІ-го ступенів, почесним знаком МВС України, медалями та відзнаками Святої Церкви. До призначення у травні 2002 року начальником управління МВС України в Рівенській області працював на посадах начальника автогосподарства, начальником Державтоінспекції, заступником начальника УМВС України в Тернопільській області. 2004-й – призначений головою Тернопільської ОДА. До сьогодні працював на посаді начальника департаменту кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ