Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ален Прост став невиконавчим директором Renault

Новим невиконавчим директором Renault став чотириразовий чемпіон F1 Ален Прост. Про це Гал-інфо повідомляє з посиланням на UA.Motorsport.
Ален Прост. Автор: Адам Купер

Ален Прост став невиконавчим директором британської компанії, яка управляє справами команди Формули 1 Renault.

Раніше цього місяця Проста призначили членом ради директорів Renault Sport Racing Ltd у рамках прямої заміни виконавчого директора Renault Group Тьєррі Боллора.

Боллор пішов зі своєї посади в команді Ф1 Renault, тому що взяв на себе додаткові обов'язки у програмі компанії в автопромисловості, після того як Карлос Гон пішов із посади на тлі скандалу в січні.

Прост, чотириразовий чемпіон Ф1, був радником у проекті Renault в чемпіонаті, з того часу як французька марка повернулася в першість у міжсезоння 2015-16 років.

Поки неясно, як нове призначення Проста вплине на його щоденну зайнятість.

Іншими членами ради директорів є керівник команди і керівний директор Сіріль Абітбуль, президент компанії Жером Столль, фінансовий директор Renault Group Тьєррі Коньє і бос Genii Жерар Лопес, який зберіг невеликий пакет акцій ще з часів Lotus за допомогою своєї компанії Gravity Motorsports.

Нікі Лауда, колишній напарник Проста в McLaren, який пішов із життя у травні, займав схожу посаду невиконавчого директора в команді Ф1 Mercedes.

UA.Motorsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ