Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий Chery Tiggo 7 Pro: дорожча модифікація популярного кросовера

Корпорація Chery представила зацікавленій аудиторії нову версію кросовера Tiggo 7 Pro, що вийшла в Бразилії. Від автомобіля, що продається в Україні, новинка відрізняється не тільки ціною, а й деякими удосконаленнями.

Особливості модифікації

Не секрет, що заклади будь-якої сфери – чи то казино України, кафе, всілякі виробники тощо − прагнуть покращити сервіс, створити користувачам найбільш комфортні умови та запропонувати якісну продукцію. Це стосується й розробника нової модифікації кросовера. Автомобіль отримав решітку радіатора з більш масивною окантовкою та нові денні ходові вогні. Приємне доповнення − протитуманні фари, яких немає у вітчизняній версії. Форма бампера і спойлера також змінилися, хоча й несуттєво.

Дизайн салону залишився таким самим. Панель с цифровими приладами, сенсорна мультимедійнв система та клімат-контроль з окремим блоком управління також не змінені. Але оновлений Chery Tiggo 7 Pro отримав:

  • інноваційний мультируль зі зрізаною нижньою частиною;
  • панорамний дах;
  • камери кругового огляду;
  • підсвічування салону для створення затишної атмосфери;
  • бездротовий прилад для зарядки смартфона.

Щодо ходових здібностей, то бразильський Chery Tiggo 7 Pro залишився передньопривідним, як і більшість модифікацій моделі. Під капотом встановлено 1,6-літровий турбомотор із чотирма циліндрами, потужність якого досягає 187 к.с. Агрегат «співпрацює» з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Для порівняння: вітчизняна версія має 1,5-літровий турбодвигун потужністю 147 к.с.

Відзначимо, що в минулому році Chery Tiggo 7 Pro став найбільш продаваним китайським автомобілем в України та Росії. Як складеться ситуація з оновленою версією, буде видно згодом, адже в Бразилії вона пропонується за ціною від 31 000, в Росії − від 21 650 доларів. Чи потрапить автомобіль на український ринок, на даний час невідомо.

Загальні характеристики моделі

Нагадаємо, що компактний кросовер Chery Tiggo дебютував у Китаї 2005 року та дуже швидко потрапив на ринки інших країн. Дизайн Тігго вельми стильний, що частково пояснюється участю у створенні авто японських розробників.

Базова комплектація включає в себе гідропідсилювач та регулятор висоти керма, центральний замок, електронні підіймачі скла, електродзеркала, 16-дюймові легкосплавні диски, клімат-контроль тощо. Передні сидіння підігріваються, є кондиціонер і сигналізація.

Місткість Tiggo достатньо велика, водій навіть крупної комплекції буде відчувати себе невимушено. Ергономіка також достойна похвали: усі єлементи управління знаходяться під рукою, крісла достатньо комфортні. Відмінності стосуються деталей приладової панелі і клавіш управління. У салоні вільно помістяться п'ятеро людей. Об'єм багажника складає 456 літрів, до того ж його можна збільшити складанням спинок задніх сидінь.

На Tiggo встановлюють різні бензинові двигуни, у залежності від країни продажу: від 1,6- до 2,4-літрового потужністю 132-168 к.с. Усі мотори з 4 циліндрами та 16 клапанами. Максимальна швидкість авто − 190 км/годину. КПП – 4- або 5-ступінчаста, передачі перемикаються плавно та безшумно.

Машину не рекомендується застосовувати на серйозному бездоріжжі з причини відсутності блокувань і понижувальної передачі. Але невеликі перешкоди Тігго долає без труднощів. Невисока ціна при відмінному базовому оснащенні, непогана динаміка, місткий салон, достатньо об'ємний багажник роблять Chery Tiggo популярним. Це вдала покупка для повсякденного використання як у місті, так і поза ним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ