Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий голова ЛОО УНП визнав вузькопартійність політики колишнього керівництва обласної організації

Новообраний голова ЛОО УНП Богдан Козак під час вчорашньої позачергової звітно-виборчої конференції ЛОО УНП розповів про основні акценти майбутнього керування обласною партійною організацією. Подаємо цитати з виступу Богдана Козака перед делегатами обласної конференції ЛОО УНП.  
  «Я в партії з 2002 року, за цей не зовсім короткий час я усвідомив, як працює наша  обласна організація, і з цього приводу в мене склалися окремі думки.
Є три основних кити, на яких має триматися організація: ідеологія, відкритість партійної політики та робота з людьми.  Перше — це наша ідеологія. Ми справді маємо широке електоральне поле. Такі політичні проекти як «ЕКО + 25%», «Віче» і БЮТ — що вони можуть без своїх лідерів. Це партії які не виражають національних інтересів. А наша партія відображає національні інтереси. На першому місці має бути ідеологія, на другому — прагматизм.
Партія не може перетворюватися на приватний клуб, де вирішуються вузькопартійні інтереси. Партія — це люди, об’єднані ідеєю, це партійці, які довіряють своїй політраді. Однозначно обласна організація працюватиме командно, провід буде повністю визначати політику партії, а голова ЛОО УНП координуватиме дії, дослухатиметься до кожного члена ради, проводу, щоб прийняти виважене рішення».  
Новим головою ЛОО УНП під час вчорашньої конференції ЛОО УНП обраний депутат ЛОР Богдан Козак, його підтримали 150 делегатів із 271, що мали право голосу.
Богдан Козак набрав практично втричі більше голосів, ніж Лариса Федорів та вп’ятеро більше, ніж Петро Ласійчук.      
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ