Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НРУ координуватиме свою діяльність з БЮТ – Василь Куйбіда

„Народний рух України координуватиме свою діяльність з БЮТ в складі фракції „Наша Україна”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, перший заступник голови НРУ Василь Куйбіда.
 „НРУ був поінформований про наміри фракції „Наша Україна” підписати заяву про спільну опозиційну діяльність у Верховній Раді з Блоком Юлії Тимошенко”, – зазначив народний депутат.
За його словами, „НРУ виступає за координацію дій опозиції у парламенті і поза ним”.
Нагадаємо, що вчора ввечері, 5 лютого, глава фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко і лідерка БЮТ Юлія Тимошенко підписали заяву про спільну опозиційну діяльність у Верховній Раді.         
Водночас сьогодні в кулуарах парламенту нашоукраїнець Павло Жебрівський заявив, що частина фракції „Наша Україна” не підтримує рішення лідера фракції В'ячеслава Кириленка стосовно спільної опозиційної діяльності в парламенті.
Нагадаємо, що лідер фракції „Наша Україна” В'ячеслав Кириленко стверджує, що рішення про підписання спільної заяви з БЮТ про спільну опозиційну діяльність було ухвалено за згодою усіх керівників тих політичних сил, які входять до складу „Нашої України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ