Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НРУ пропонуватиме, щоб список „Нашої України” до міськради очолила Тетяна Крушельницька

Народний Рух України пропонуватиме учасникам коаліції „Наша Україна”, щоб виборчий список блоку до Львівської міської ради очолила депутат міськради чотирьох скликань, член НРУ Тетяна Крушельницька, — повідомив «Гал-info» голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор.
«Я переконаний, що всі учасники блоку погодяться, що саме Тетяна Крушельницька найдостойніша очолити зведений список. Вона — доцент «Львівської політехніки», дуже активний депутат міськради чотирьох скликань, а крім цього, пані Тетяна є нащадком славного українського роду Крушельницьких», — прокоментував Ярослав Кендзьор.
Крім цього, за його словами, у першу п’ятірку списку кандидатів у міські депутати від Блоку Ющенка Рух делегуватиме голову фракції НРУ у міській раді Богдана Бедрила.
Як повідомив голова обласної організації Руху, приблизно вісім із 20 діючих міських депутатів від НРУ залишаться поза прохідною частиною списку „Нашої України” до міськради.
«Я б не хотів сьогодні називати прізвища цих депутатів, адже вважаю, що вони гідно відпрацювали свої каденції і не отримали прохідних місць тільки тому, що на 15 місць не можуть претендувати більше, ніж 15 осіб», — говорить Ярослав Кендзьор.
У квоту 15 прохідних місць для НРУ в виборчому списку „Нашої України” до міськради, за його словами, потраплять також представники молодіжки НРУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ