Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НСНУ не пікетуватиме приїзд Януковича, бо на Львівщину він їде як офіційна особа

НСНУ не пікетуватиме приїзд Януковича, бо на Львівщину він їде як офіційна особа, — повідомив „Гал-info” заступник керівника виконкому ЛОО НСНУ Олесь Старовойт.
„Я не думаю, що ми будемо проводити якісь акції-протесту, оскільки до нас їде не просто Віктор Янукович, а їде прем’єр-міністр, а він все-таки представляє нашу державу. Я думаю, що нам треба не пікетувати Януковича, а, навпаки, шукати діалогу з ним. Було б дуже добре, якби під час свого візиту на Львівщину глава уряду зустрівся з політичним активом області, щоб обговорити питання, які нас турбують. Це, зокрема, визнання ОУН-УПА, питання української мови, а також збереження історико-архітектурного середовища Львівщини”, — зазначив Олесь Старовойт.
Поряд з тим, як наголосив „Гал-info голова ЛМО Народного Союзу „Наша Україна” Олег Мандюк, йому хотілося б, щоб НСНУ провів акцію протесту до приїзду Януковича.
„Я би хотів, щоб ми провели якийсь пікет. Однак зараз я перебуваю на лікуванні у Києві, тому навряд чи зможу щось організувати”, — говорить він.
Нагадаємо, 30 січня на Львівщині очікують прем’єр-міністра України Віктора Януковича. Це буде другий візит глави уряду в нашу область. Вперше він відвідав Львівщину ще за часів свого першого прем’єрства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ