Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУ і БЮТ в обласній раді повинні документально оформити співпрацю – Микола Горинь

«Ми із самого початку після 2004 року говорили про спільну співпрацю з БЮТ, але, як відомо, є стратегія і тактика. Окремі представники як з БЮТ, так і з НУ мали своє стратегічне бачення. Вони перш за все намагалися реалізувати свої цілі», -  зазначив у коментарі “Гал–info” заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь.
 «Після останнього візиту Юлії Тимошенко до Львова львівські БЮТівці зрозуміли, що вже вистачить протистоянь, а потрібно працювати задля спільної мети. Маю надію, що ближчим часом ми документально оформимо співпрацю НУ і БЮТ в обласній раді і тим самим виробимо чітку стратегію нашої спільної діяльності», - сказав заступник голови Львівської обласної ради.
 Микола Горинь наголосив на тому, що не знає позиції центрального органу НУ з цього приводу. «На мою думку, Київ замало радиться з низовими організаціями, що в кінцевому результаті призводить до помилок. Приймаючи певні рішення, Київ відходить від тих принципів, які були задекларовані у програмах партій. Ми йшли з чітко виробленою позицією, а у Києві відійшли від тих принципів, тим самим поставили у незручне становище низові організації».
 Нагадаємо, що у вівторок, 10 жовтня, Петро Олійник під час свого виступу на зустрічі керівництва «Нашої України» (НСНУ) із львівським активом партії заявив: „Ми – команда переможців, фахівців та просто порядних людей. Саме тому ми маємо повністю сконсолідуватися з усіма «помаранчевими» силами і насамперед із «Батьківщиною», бо вони – другі після нас. Вже настав час – пора іти в наступ”.              
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ