Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

НУ "Львівська політехніка" переходить на дистанційне навчання

У зв’язку з посиленням карантинних обмежень і відповідно до рекомендацій обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 13 жовтня 2021 року у Львівській політехніці прийняли наказ про переведення студентів на онлайн-навчання.

- Зараз у Львівській політехніці суттєво збільшується кількість студентів, які хворіють на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Відповідно, зростає кількість академічних груп, які перебувають на самоізоляції. На сьогодні в Політехніці понад сто академічних груп навчаються онлайн. Щоб перервати цю негативну тенденцію, враховуючи також те, що у школах, рішенням міської комісії ТЕБ і НС, впровадили канікули від 18 до 31 жовтня, ми в цей період переходимо на онлайн-навчання. Сподіваємося, що це сприятиме тому, що через два тижні вже всі групи зможуть повернутися до змішаної форми навчання, ― пояснив проректор з науково-педагогічної роботи Олег Давидчак.

Зазначимо, як повідомляло Гал-інфо в НУ "Львівська політехніка" один з найнижчих відсотків вакцинації серед викладачів. Згідно з інформацією Міносвіти станом на 12 жовтня в Національному університеті "Львівська політехніка" було вакциновано 60,35% науково-педагогічних і педагогічних працівників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ