Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Об’єднана опозиція Львівщини вимагає незадовільної оцінки голові Львівської ОДА

На сесії Львівської обласної ради під час розгляду питання звіту ЛОДА про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини голова обласної ради Олег Панькевич оприлюднив заяву об'єднаної опозиції на Львівщині з приводу висловлення недовіри голові Львівської ОДА.

У заяві, яку підписали голови Львівських обласних організацій політичних сил ВО «Свобода», «Фронт змін», «Батьківщина», НРУ, «Наша Україна», КУН, «УДАР», УРП-«Собор», «Українська партія», йдеться:

«Ми, опозиційні сили Львівщини, проаналізувавши звіт про роботу ЛОДА за 2011 рік і враховуючи: зростання безробіття в області, несвоєчасність виплат заробітної плати, нижчі темпи зростання заробітної плати порівняно з іншими областями; зростання частки правопорушень, недофінансування обласних програм, зменшення обсягів місцевого виробництва і заміну його імпортним товаром, посилення тиску на ЗМІ, журналістів, творчу інтелігенцію, підприємців, місцевих депутатів та громадських діячів - закликаємо депутатів Львівської обласної ради оцінити роботу обласної державної адміністрації за вказаний період незадовільно та висловити недовіру голові Львівської обласної державної адміністрації Костюку М.Д.

Ми переконані, що дана оцінка стосується всієї вертикалі виконавчої влади. Адже антинародні й злочинні дії Януковича, уряду Азарова, Партії регіонів і всіх їхніх ставлеників на місцях викликають сьогодні вкрай негативну реакцію в абсолютної більшості українців. Відверті провали у внутрішній і зовнішній політиці, підміна інтересів простих громадян задоволенням власних непомірних амбіцій та необмеженим збагаченням так званої президентської «сім'ї» - це реальність, в якій сьогодні опинилася Українська держава.

Водночас саме бездіяльність центральних органів виконавчої влади довела Львівщину до важкої соціально-економічної ситуації. Не виконується Стратегія розвитку Львівщини до 2015 року, замість залучення інвестицій і створення нових робочих місць зростають безробіття та заборгованість по заробітній платні. Тому незадовільна оцінка діяльності ЛОДА - це незадовільна оцінка всьому антиукраїнському та непрофесійному режиму Януковича».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ