Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Об’єднувати звіт Президента і уряду – це абсурд, через який Партія регіонів втрачає рейтинги – нардеп

Завдання Партії регіонів полягає не в тому, аби заслухати уряд, а щоби відправити його у відставку. Таку думку в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат України з фракції БЮТу Степан Курпіль, кажучи, що присутній у повному складі в парламенті уряд був готовий звітувати сьогодні.
«Але мета Партії регіонів не в тому, щоби заслухати уряд, а в тому щоби відправити його у відставку, – каже Курпіль. – Саме тому Віктор Янукович ходив до Віктора Ющенка, просив, щоби депутати проголосували за відставку уряду».
Проте, як повідомив політик, на сьогодні очевидно, що Ющенко не пішов на такий крок, а тому, у випадку невдалого голосування, вирішення питання недовіри уряду може відкластися до осені.
«Це звичайно не влаштовує Партію регіонів, – каже депутат. – І щоби якось пояснити, чому вони блокують роботу парламенту, вони хочуть послухати звіт Президента, тобто, ставлять вимоги, виконати які неможливо».
За словами Степана Курпіля, згідно з Конституцією парламент не може зобов’язати звітувати Президента. «Об’єднувати звіт уряду і Президента це абсурд, – каже депутат. – Це напускання туману, щоби показати, що Партія регіонів щось робить». Таким же абсурдом вважає депутат і вимоги заслухати Тимошенко у четвер, коли відомо, що Прем’єр-міністр вирушає за кордон. «Це абсурдні речі, на яких Партія регіонів втрачає рейтинг, – констатує політик. – Адже люди хочуть, щоби політики об’єднувалися і діяли спільно для подолання кризи. Однак, якщо у Партії регіонів хочуть діяти за принципом, що чим гірше, тим краще, то ці намагання незабаром стануть зрозумілими усім».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ