Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласна рада повинна виступити на підтримку Петра Олійника – Володимир В’язівський

Львівська обласна рада завжди стояла на принципах демократії і стоятиме надалі – заявив у виступі перед пікетуючими народний депутат України, член фракції „Наша України” Володимир В’язівський.

«Львівщина у 2004 році більшістю голосів підтримала народного Президента Ющенка, тим самим сформувавши помаранчеву вертикаль влади в регіоні. Обласна рада 5-го демократичного скликання, більшістю котрої є представники помаранчевих сил, завжди підтримувала та підтримуватиме Президента Ющенка та його програму», - зазначив Володимир В’язівський.
Нардеп зауважив, що Петро Олійник стоїть повністю на засадах Президента Ющенка, тим самим піднімає економічні показники області. «Мені видається дивним той факт, що деякі політичні сили в обласній раді, а саме ВО «Свобода», не усвідомлюють того, що Олійник є єдиним у даний момент, хто може протистояти входженню «донецьких» у Львівський регіон, тому ЛОР повинна виступити на підтримку голови ЛОДА, а не проводити мітинги, закликаючи до якихось чвар», - сказав Володимир В’язівський.
  Нагадаємо, зараз під стінами обласної ради відбувається пікет. За попередньою інформацією, вже зараз там зібралось близько 500 чоловік. Мета акції – підтримка голови ЛОДА Петра Олійника, який сьогодні виступив зі звітом з одного боку, та акція-пікет проти Петра Олійника з іншого.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ