Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласних прокурорів змусили написати заяви про те, що Давид ганьбить прокуратуру, - Сакварелідзе

Сьогодні всіх обласних прокурорів, крім двох, змусили написати заяви про те, що заступник генерального прокурора - прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе своїми заявами ганьбить прокуратуру.

Про це сам Сакварелідзе заявив під час сьогоднішньої акції під будівлею ГПУ на підтримку слідчих, які займалися справою "діамантових прокурорів", яким загрожує звільнення, передає кореспондент Цензор.НЕТ.

"Ви боретеся за нову Україну, за честь, справедливість і гідність тих ідеалістів, які пішли проти системи. До речі, сьогодні всіх обласних прокурорів, крім двох, змусили написати заяви про те, що Давид ганьбить прокуратуру. Це вони ганьблять прокуратуру - своєю поведінкою! Вони довели прокуратуру України до такого стану! Генеральний прокурор Шокін не в змозі відповідати за потреби народу України. Він повинен піти якомога швидше", - зазначив Сакварелідзе.

Він також додав, що буде захищати честь і гідність своєї команди до кінця.

"Я хочу звернутися до депутатів, до громадськості. Я сподіваюся, що на наступному тижні буде нова кандидатура Генпрокурора. Я розумію, що у всіх багато питань і очікувань від Генпрокурора. Яка буде хірургія, оскільки крім хірургії ніщо не допоможе Генпрокуратурі. Яким буде його рішення щодо призначення наших хлопців, які сьогодні чекають звільнення? Їх намагаються очорнити, прив'язати до справ по Майдану. Їх намагаються прив'язати до корупційних справ. І все прекрасно знають, хто цим займається, і хто покриває цих людей", - зазначив Сакварелідзе.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ