Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Облдержадміністрація ініціює передачу пасажирських перевезень ЛМР

Львівська обласна державна адміністрація ініціює передачу пасажирських перевезень Львівській міській раді. Про це повідомили 8 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Олени Ляхович

У зв’язку з реформою децентралізації та зміною адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів, передбачена передача повноважень щодо організації пасажирських автомобільних перевезень від районних державних адміністрацій до обласних державних адміністрацій або виконавчих комітетів місцевих рад територіальних громад. 

Львівська обласна державна адміністрація є організатором перевезень на 10-ти автобусних маршрутах загального користування, які обслуговують населені пункти, котрі у зв'язку із децентралізацією входять до складу Львівської територіальної громади.

Враховуючи вищенаведене, Львівською облдержадміністрацією надіслано Львівській територіальній громаді та перевізникам лист від 08.12.2020 щодо можливості підписання трьохсторонньої угоди про заміну організатора на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Львівської територіальної громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ