Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ОБСЄ повідомила, які предмети вивчають школярі ОРДЛО

В окупованій Горлівці заступник директора школи №84 повідомив спостерігачам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про зміни, які були внесені до шкільної програми щодо минулого навчального року. Про це повідомляє прес-служба місії.

"Кількість уроків української мови скоротилося з двох до одного в тиждень, а історія Донбасу тепер вивчається замість історії України", - відзначили в прес-службі. 

За інформацією ЛІГА.net, в школах окупованого Луганська в цьому навчальному році також значно скоротилася кількість уроків української мови. "Вчителі, які залишилися і викладали українську мову, практично не мають навантаження, тому багато з них проходять перекваліфікацію і викладають російську мову і літературу", - повідомила ЛІГА.net вчителька однієї зі шкіл міста. 

17 серпня бойовики терористичної організації ЛНР  обстріляли одну зі шкіл Луганська. 

ДНР і ЛНР - терористичні організації, які захопили за підтримки Російської Федерації частину Донецької та Луганської області України. Обидві організації створені, фінансуються і утримуються Росією, звідки, крім іншого, терористи отримують бойовиків, інструкторів, а також важку техніку, зброю, боєприпаси та паливо. 

ЛІГА.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ