Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обираємо святкові подарунки для коханих жінок

Обираємо святкові подарунки для коханих жінок. Перший тиждень весни – гаряча пора для чоловіків.

Наближення 8 березня – це завжди складний період, бо виникає термінова потреба у придбанні подарунків для коханої, дочки, сестри, мами, колеги по роботі. Кожен вирішує це питання по-своєму – одні готуються заздалегідь, інші ж роблять покупки в останній момент. Подарунок може бути на замовлення, або обраним вами самостійно.

Жінки бажають отримати до свята декоративну косметику, вишукану парфумерію, різні пристосування для укладання волосся та інші товари для краси. Людині, яка не обізнана в світі косметології, складно розібратися в цій сфері та самостійно знайти необхідний варіант. Форми, кольори, пахощі, особливості призначення в залежності від типу шкіри і волосся – все це занадто складно для чоловіків, тому часто основним критерієм стає яскрава коробка, а не її вміст. Але є цікава та корисна новина: інтернет-магазин MAKEUP https://makeup.com.ua/categorys/58881/ пропонує придбати подарункові сертифікати з безкоштовною доставкою по всій Україні.  

Подарункова карта – універсальне рішення

Переваги такого презента очевидні:

  • Економія часу. Вам не доведеться ходити по різних магазинах у пошуках подарунків, обирати серед багатьох варіантів, в яких ви нічого не тямите.

  • Широкі можливості. В каталозі цього інтернет-магазину представлено чимало оригінальних косметичних засобів та аксесуарів відомих виробників, тому жінці буде  нескладно підібраті та замовити парфуми, або товари для виконання макіяжу або манікюру. Також в колекцію входять різноманітні прилади для формування зачіски (фени, плойки, випрямлячі для локонів),подарункові набори, сумки, косметички.

  • В рамках бюджету. Сертифікати виконані в різному ціновому сегменті, тому легко підібрати для кожного випадку варіант в межах запланованої суми.

  • Універсальний презент. Подарункову карту можна піднести відразу декільком жінкам і в цьому випадку не виникне неприємних ситуацій, пов'язаних з нерівнозначністю подарунків або, навпаки, з їх подібністю. Так для жінок-колег по роботі краще придбати карти з однаковим номіналом, тоді всі залишаться задоволеними.

  • Доречність і тактовність. Звичайно, можна особливо не морочитися і просто покласти в конверт кілька купюр, але це не завжди зручно, крім того, ви не буде впевнені, що ці гроші будуть витрачені за призначенням. Так часто буває з нашими мамами. Отримавши в подарунок певну суму, вони збережуть її, а потім витратять на що-небудь приємне для свого сина.

  • Різноманітність пакування. Чоловіків часто турбує сам процес вручення і просто піднести сертифікат в конверті їм здається занадто банальним. Тому пропонуються також вишукані варіанти обгортки – косметичка або сумочка оригінальної форми.

Сертифікат – найзручніший варіант подарунка до 8 березня. Згідно зі статистикою близько 20% чоловіків в 2019 році планують дарувати своїм коханим саме такий презент. Це простий і надійний спосіб зробити приємне і порадувати жінок тим подарунком, про який вони давно мріяли.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ