Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Одного з перевізників Львівщини оштрафували на суму понад 51 000 гривень

За відсутність дозвільних документів одного з перевізників Львівщини оштрафували на суму понад 51 000 гривень. Про це повідомили в Департаменті дорожнього господарства ЛОДА.

Під час випуску автобусів на лінію склали 8 постанов та 3 акти за порушення автотранспортного законодавства.

До перевірки залучили працівників управління транспорту департаменту дорожнього господарства ЛОВА, працівників відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області та інспекторів відділу державного нагляду області Державної служби України з безпеки на транспорті.

«В межах спільної рейдової перевірки складено 3 акти щодо порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (відсутність дозвільних документів) та 8 постанов за порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів перевізником ПП «Тур-Авто», – зазначив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Водії автотранспортних підприємств зобов’язані проходити щоденний огляд лікаря перед виїздом з підприємства, сам автобус перевіряє механік перед виїздом, про що він робить відповідний запис у журналі випуску транспортних засобів на лінію.

До теми: На Дрогобиччині виявили перевізника, який нелегально курсував на одному з приміських автобусних маршрутів.

Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення в подальшому таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 112, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ