Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Огляд моделі Genesis G80 2022: у чому її плюси та мінуси

Не перший рік авто з Кореї із пробігом привертають увагу покупців із України. Такий підвищений інтерес пояснюється чудовим станом машин, які після прибуття не потребують додаткового ремонту. Сьогодні корейський авторинок заповнили такі гідні марки, як Hyundai Elantra, Kia Sportage, SsangYong Korando та багато інших. Кожен із цих представників мають свої переваги, тому перед вибором слід вивчити огляд моделі, зваживши її позитивні якості.

Небагато історії появи моделі

Вперше бренд зареєструвався в 2015 році, але його перші версії седанів не знайшли відгуку у покупців. Але вже в 20-х роках виробник знайшов себе. Він випустив на ринок кросовери, а також покращив створені до цього седани. Одним із найбільш запам'ятовуваних серед електромобілів став Genesis G80 2022, серійна модель якого вперше була представлена на шанхайському мотор-шоу.

Genesis G80 2022

Стильний екстер'єр та комфортний інтер'єр седана

Від дизельних і бензинових аналогів екстер'єр цього електромобіля відрізняється наявністю решітки з агресивним і одночасно стильним геометричним візерунком G-Matrix, бамперами іншого типу та відсутністю патрубків. Особливої витонченості надають кузову вузькі ліхтарі Two-Lines. На передній заглушці розташований люк зарядного роз'єму. Але за рахунок маскування його розташування не впадає у вічі. Колесу надали форму турбіни, що дозволило покращити аеродинамічні властивості моделі.

Комфортне пересування забезпечує оновлена система шумоподавлення, яка включає 6 мікрофонів і 4 датчики вібрації. Для оббивки сидінь використовується натуральна шкіра, пофарбована натуральними барвниками. Також в салоні присутні елементи з переробленого дерева, що робить інтер'єр елегантним та екологічно чистим.

Genesis G80 2022

Серед сучасної електроніки, якою оснащується модель, можна згадати:

  • голосове керування, за його допомогою водій може керувати налаштуваннями кондиціонера, а також вікном та дахом;

  • проекційний дисплей навігаційної системи з діагоналлю 12 дюймів;

  • вбудований контролер, що спрощує користування інформаційно-розважальною системою.

Передні та задні сидіння з підігрівом, а місце водія йде з пам'яттю. Наявність цифрового ключа дозволяє на відстані 10 м до авто замикати та відчиняти двері, запускати двигун та включати сигналізацію.

Що знаходиться під капотом Genesis G80

Такий електромобіль пересувається за рахунок встановленої 800-вольтової системи, а для заряджання можна використовувати термінали, у яких показник потужності постійного струму не перевищує 350 кВт. Також у цієї моделі встановлена акумуляторна батарея ємністю 87,2 кВт∙год, це дозволяє зарядити авто з 10 до 80% лише за 22 хвилини. При необхідності бортовий трансформатор можна підключити до терміналів 400 Вольт.

На кожній стороні осі розташовано по одному електромотору, що робить седан повнопривідним. Потужність кожного двигуна 185 к. с., що в сумі дає 370 кінських сил, але тільки задній двигун працює постійно, а передній задіюється лише за потребою. Адаптивні амортизатори підвіски коригують жорсткість в залежності від даних, отриманих з фронтальної камери.

Як купити Genesis G80 2022

Щоб знайти цей популярний електромобіль у чудовому стані та з мінімальним пробігом, слід скористатися послугами компанії Bex Auto. Тут клієнтам запропонують найвигідніші ціни на популярні моделі автомобілів корейських брендів, а також допоможуть знайти на аукціонах варіант, що має характеристики, що цікавлять. Така співпраця позбавить клопоту, пов'язаного з оформленням документів та проходження митної служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ