Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Оголошено конкурс на заміщення посади ректора ЛНМУ ім. Данила Галицького

Міністерство охорони здоров’я України 23 січня 2024 р. видало наказ №115 «Про оголошення та проведення конкурсу на заміщення посади ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького».

Розпочато процедуру виборів ректора Університету та прийом документів від претендентів.

Відповідно до документу, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького повинен забезпечити розміщення оголошення про проведення конкурсу на заміщення посади ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького на офіційному веб сайті Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та здійснити заходи щодо організації виборів на заміщення посади ректора Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Подача документів від претендентів триватиме два місяці, до 24.03.2024р.,після чого МОЗ України прийматиме рішення про допуск їх до конкурсу. Відтак усі допущені до конкурсу претенденти на посаду ректора ЛНМУ ім. Данила Галицького беруть участь у виборах – їх прізвища вносяться у бюлетень для голосування. Хто саме з них очолюватиме навчальний заклад у наступні п’ять років – обиратиме колектив Університету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ