Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Окрім «АйТі-Сфери», у Львові в ще однієї ІТ-компанії вилучили техніку

Окрім компанії «АйТі-Сфера», що на вул. Озаркевича, 4, у Львові в ще однієї ІТ-компанії працівники СБУ вилучили техніку. Про це сьогодні, 24 березня, в коментарі для Гал-інфо повідомила помічниця начальника ГУ СБУ Львівщини по взаємодії з громадськістю Мирослава Клячківська.

За її словами, СБУ у Львівській області викрила приватні компанії, які надавали послуги міжнародної IP-телефонії, забезпечуючи маршрутизацію міжнародного трафіку поза міжнародними центрами комутації та маскуючи його як звичайні місцеві телефонні розмови.  Водночас Мирослава Клячківська не зазначила, про яку другу компанію йдеться.

«За цими фактами зареєстровано кримінальне провадження  за ст. 359 (незаконні придбання, збут або використання спеціальних технічних засобів отримання інформації) Кримінального кодексу України.  Триває досудове розслідування», - додала жінка.

Як повідомив в коментарі Віталій Ковалишин, директор «АйТі-сфери», станом на сьогодні робота в компанії призупинена. Інших коментарів чоловік не хотів надати, лише зазначив, що сьогодні у мережі буде оприлюднена офіційна позиція «АйТі-Сфери».

Нагадаємо, як  вже повідомлялось, 11 березня СБУ обшукала офіс львівської компанії "АйТі-Сфера" та вилучила два сервери.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ