Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Округ № 118: Богдан Дубневич визнав поразку

На позачергових виборах до парламенту в одномандатному виборчому окрузі № 118 перемагає кандидатка у народні депутати від партії «Голос» Галина Васильченко із результатом 31,51% (28 064 голосів).
Фото - Уніан

На офіційному сайті ЦВК ще не з’явилися офіційні дані 100% опрацьованих протоколів з результатами голосування у окрузі № 118. Наразі опрацьовано 99,28%.

Боротьба на цьому окрузі була напруженою.

На другому місці опинився чинний народний депутат Богдан Дубневич, який ішов на вибори самовисуванцем, із результатом 30,12% (26 822 голоси).

На своїй сторінці у Facebook Богдан Дубневич подякував виборцям та команді. Він побажав, щоб переможниця дбала про округ, а також попросив новообраних нардепів бути проукраїнськими.

Додамо, що на третьому місці опинився кандидат від партії "Слуга народу" Артем Федецький - 12,33% (10 985 голосів).

Нагадаємо, що учора, 21 липня, в Україні відбулися позачергові парламентські вибори.

Першим переможцем на мажоритарному окрузі став Дубневич

Як повідомляло Гал-інфо, на позачергових виборах до парламенту в одномандатному виборчому окрузі № 120 переміг чинний народний депутат Ярослав Дубневич, який ішов на вибори самовисуванцем.

Округ №124: На Львівщині переміг перший кандидат від "Слуги народу"

На позачергових виборах до парламенту в одномандатному виборчому окрузі № 124 переміг кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» Юрій Камельчук із результатом 16,08% (12 188 голосів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ