Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ОКС ЛГП «Галсільліс» визнано одним з найкращих підприємств 2015 року

За результатами загальнодержавного фінансово-економічного аналізу діяльності підприємств України в 2015 році, проведеного Союзом національних бізнес-рейтингів, Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» отримало Золото рейтингу серед підприємств України за показником «Критичний коефіцієнт ліквідності» та Срібло рейтингу серед підприємств України за показником «Валова додана вартість». Про це Гал-інфо повідомила прес-служба підприємства.

У зв’язку з цим ОКС ЛГП «Галсільліс» було нагороджено настінною медаллю «Комунальне підприємство 2015 року» та національним сертифікатом «Комунальне підприємство 2015 року».

Також генеральний директор ОКС ЛГП «Галсільліс» Пешко Петро Степанович нагороджений орденом «Гордість країни» та національним сертифікатом «Керівник 2015 року». 

Крім цього, за результатами ранжування всіх суб’єктів господарської діяльності України за підсумками 2015 року, проведеного Національним рейтингом якості товарів та послуг «Зірка якості», Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» увійшло в число номінантів рейтингу і отримало статус «Краще підприємство країни 2015». У зв’язку з цим ОКС ЛГП «Галсільліс» було нагороджено почесною нагородою «Зірка якості 2015». 

Також генеральний директор ОКС ЛГП «Галсільліс» Пешко Петро Степанович нагороджений орденом «Слава нації». Крім цього директор Кам’янка-Бузького ДЛГП «Галсільліс» Тебенко Валерій Михайлович та директор Жовківського ДЛГП «Галсільліс» Сало Василь Васильович нагороджені почесними дипломами «Спеціаліст року».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ