Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Оксана Білозір переконана, що у майбутній Верховній Раді України буде сформовано коаліцію, що реалізовуватиме програму Президента

„Парламентські вибори 2006 року - це тест на терпіння для українського народу та новий етап реалізації прав та свобод громадян України, - сказала сьогодні, 13 березня,  член Виборчого Блоку "Наша Україна" Оксана Білозір, перебуваючи з робочою поїздкою у Львові.- Я переконана, що у майбутньому парламенті буде сформована така коаліція, яка реалізовуватиме програму Президента".
"Сьогодні важко говорити, якою саме буде ця коаліція. Ми повинні бачити кількісний показник представництва у ВРУ кожної політичної партії і лише після цього говорити про коаліцію. Жодна політична партія на цих виборах не набере абсолютної більшості голосів, тому з впевненістю можна сказати, що однопартійної більшості у новому парламенті не буде”, – сказала Оксана Білозір.
За її словами, передвиборна боротьба сьогодні стала надто брудною лише через те, що єдиним способом себе прорекламувати деякі політичні сили вважають брехню. Однак Оксана Білозір впевнена в перемозі демократичних сил.
„У 2002 році на парламентських виборах стало зрозуміло, що демократичні сили мають підтримку. Люди, які відчули свободу, уже ніколи не повернуться в тоталітарну країну. Ми тепер повинні усвідомити, що свобода - це ще й відповідальність,” - додала Оксана Білозір. Про це повідомив сайт „Разом”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ