Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Надзвичайні події

Олег Соскін: Російський слід французького теракту

Теракти в Парижі - це підготовка Путіна до війни в Україні? Написав Олег Соскін в своєму блозі.

Кривава військова операція, яка була проведена 7 січня в Парижі, нібито бойовиками-ісламістами продовжує розбурхувати все світове співтовариство. 

Я попереджав, що Путін може вдарити для відволікання уваги по одній із західних країн руками ісламістських терористів. Правда Путін вибрав не Великобританію або Канаду, а Францію. 

Чи можна висунути версію, що це помста за не поставлені Російській Федерації вертольотоносці типу «Містраль», за допомогою яких Росія могла б, наприклад, взяти під контроль Аландські острови, щоб закупорити Балтійське море? А також помста за позицію Франції, яка не дає можливості Путіну закріпити ДНР і ЛНР, за те, що Франція підтримує Німеччину і Україну? 

Прикриттям для цієї акції послужила віртуальна терористична організація. Причому це навіть не теракт, а збройний напад на дуже високому рівні, безперечно виконана військова операція, здійснена професіоналами. Цій операції не змогла перешкодити французька система безпеки, на яку французькі платники податків видають величезні суми. 

Відеокамери, стеження виявилися нікому не потрібними. Навіщо ж вони потрібні, також як і відбитки пальців, біопаспорти, райдужна оболонка? Адже все це не змогло перешкодити здійснити таку брутальну трагедію. 

Отже, здійснений відволікаючий удар. Треба готуватися до того, що він спрямований на зрив переговорів в Астані, можливо щось подібне станеться ще в якійсь країні. І тоді у Путіна будуть розв'язані руки для удару по Україні та початку війни. Для цього вже стоять чотири угруповання російських військ - в Криму, в окупованих частинах Донецької та Луганської областей, в Придністров'ї і в Білорусії. Поки весь Захід буде займатися боротьбою з віртуальною Ісламською державою, яка утримається Путіним, буде завдано удару по Україні. Путін зі свого шляху не зійде, це треба пам'ятати всім.

Олег Соскін

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ