Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олександр Сич знову став головою Івано-Франківської облради

Сьогодні, 7 грудня, відбувається перше засідання новобраної Івано-Франківської обласної ради сьомого демократичного скликання. Під час таємного голосування було обрано голову обласної ради. Ним став Олександр Сич. Повідомило видання Вікна.

Депутат обласної ради Сергій Адамович висунув кандидатом обласної ради лідера фракції “Свобода”, колишнього голову цього органу Олександра Сича. Депутати цю пропозицію зустріли оплесками. За це рішення проголосували одноголосно.

Інших кандидатів на цю посаду не було, інформує “Галка”.  Сича не підтримав 31 депутат, решта 53 – за.

Депутати за списком отримували бюлетені, йшли в кабінку для голосування, а потім кидали його у скриньку, яка знаходилась на столі у президії, доповнює інформацію “ГК”.

Однак, якщо, наприклад, депутати від БПП “Солідарність” згинали бюлетені, коли опускали їх у скриньку, то депутати від ВО “Батьківщина”, “Волі”, “УКРОПУ” та ВО “Свобода” навпаки, опускали їх у скриньку відкритими.

“За” кандидатуру Сича проголосували 53 депутати, проти – 31. Виходить, що “Самопоміч” і “Солідарність” не підтримали кандидатуру Олександра Сича, оскільки депутати саме від цих партій згинали бюлетені, коли кидали у скриньку, зберігаючи таємницю голосування.

На черзі — обрання двох заступників голови.

Вікна 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ