Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олексій Радзієвський сподівається, що стрийські правоохоронці зможуть розслідувати обставини нападу на активіста Партії Регіонів Петра Мікаеляна

Голова ЛОО Партії Регіонів Олексій Радзієвський має надію, що стрийським правоохоронцям вдасться розкрити обставини нападу на третього номера у списку Партії Регіонів до Стрийської міської ради, Петра Мікаеляна, якого невідомі жорстоко побили у місті Стрию. Про це він заявив у коментарі „Гал-info”. При цьому він зазначив, що „не вважав за потрібне звертатись до начальника УМВСУ у Львівській області Віталій Максимова, при всій повазі до нього, оскільки слідство проводиться у Стрию”. Однак Олексій Радзієвський мав зустріч із керівництвом міліції Стрийщини і у нього „склалось враження, що вони докладають максимум зусиль до розслідування цього”.
 Олексій Радзієвський зазначив, що правоохоронці йому не повідомляли версій цього злочину, однак він особисто пов’язує з політичною діяльністю. Хоча  Мікаелян не займався бізнесовою діяльністю, а громадською роботою,  на запитання, чи не міг цей напад  бути якось пов’язаним з неполітичними мотивами, він зазначив, що дуже складно відділити одне від іншого: „Невідомо, хто нападав, але сам по собі факт є кричущим”.
 Зараз Петро Мікаелян знаходиться у Стрийській лікарні і його життя є у загрозливому становищі – зазначає  Олексій Радзієвський. Разом з тим зараз вивчається можливість його переведення в одну з лікарень Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ