Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олена Пелех вимагає врегулювати графіки громадського транспорту у Брюховичах

Депутатка фракції «Європейська Солідарність» у Львівській міськраді Олена Пелех ініціювала врегулювання графіків курсування маршрутів № 8, № 8А та № 22. Про це йдеться у її депутатському зверненні.

«До мене зі скаргами звернулися мешканці Брюховицької громади стосовно графіку курсування маршрутів № 8, № 8а та № 22. У наш час відчуття стабільності надзвичайно важливе. Вкрай необхідним для нас є планування свого графіку протягом дня, адже завдяки цим умінням, ми вчасно прибуваємо на роботу, відвідуємо лекції університету тощо. Проте мешканці Брюховичів такої можливості не мають, адже через постійні затримки громадського транспорту, відсутність рейсів, абсолютно неможливо спланувати свій час»,- розповідає Олена Пелех.

За словами депутатки, виконавчі органи повинні поставити собі за мету зробити все, щоб забезпечити належний та комфортний доїзд для мешканців Брюховичів.

«Нам не байдужа доля нашої громади. Саме тому, я прошу встановити контроль за графіком курсування згаданих маршрутів, а в разі потреби змінити перевізника на більш ефективного та надійного», - додала Пелех.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ