Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник хоче і буде звітувати перед облрадою

Петро Олійник хоче і буде звітувати перед обласною радою — про це голова Львівської ОДА повідомив сьогодні, 1 серпня, під час прес-конференції. За його словами, звіт голови облдержадміністрації за соціально-економічними показниками області відбудеться у вересні на одній із перших сесій ЛОР після закінчення літніх канікул депутатів. Як переконаний Петро Олійник, попри всю заполітизованість обласних депутатів, його звіт оцінять позитивно.
 «У мене є велике бажання прозвітувати перед депутатами обласної ради. Динаміка розвитку області, попри деякі проблеми - підвищення цін на пальне та електроенергію, зменшення обсягів експорту наших товарів в Росію - загалом є позитивною, нам нема чого приховувати і нема за що червоніти», — наголосив Петро Олійник.
 За словами керівника області, наступного тижня відбудеться Колегія Львівської ОДА, на якій обговорюватимуть соціально-економічний стан області. Цілком можливо, за підсумками цієї Колегії у складі голів РДА Львівщини відбудуться чергові ротації.  Нагадаємо, за підсумками весняної Колегії облдержадміністрації за погані соціально-економічні показники було звільнено чотирьох голів райдержадміністрацій — Самбірської, Яворівської, Бродівської та Мостиської.
 «В нас з різних причин останнім часом змінилося 9 із 20-ти голів РДА ще двоє отримали догану за свою роботу, на Колегії ми подивимося чи покращилася робота цих людей, оцінимо роботу й інших голів РДА», — пояснив Петро Олійник.
Єдине, що наразі достеменно відомо, що кадрові ротації точно не торкнуться 9 новопризначених голів РДА. Як пояснив Петро Олійник, вони ще достатньо мало часу працюють на своїх посадах й оцінювати їхню роботу поки що важко. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ