Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник не хоче бути нардепом, принаймні поки що

Петру Олійнику не цікаво знову балотуватися у народні депутати, принаймні поки що, — про це голова Львівської ОДА повідомив сьогодні, 1 серпня, на прес-конференції. Як запевнив Олійник, якщо Президент все-таки розпустить Верховну Раду і буде призначено дострокові вибори, то він за жодних умов на них не піде. Більше того, у випадку дострокових виборів Олійник вже не очолюватиме виборчий штаб блоку «Наша Україна» на Львівщині.
 «Є дуже багато нових політиків, зокрема народний депутат Володимир В’язівський, який за короткий період роботи нового парламенту добре себе зарекомендував, та й інші партійці. Я переконаний, що в нас знайдеться достойна людина, щоб очолити виборчий штаб», — наголосив голова Львівської ОДА.
 Щоправда, балотуватися в народні депутати Олійник однозначно не збирається лише у випадку дострокових виборів, однак на наступних виборах, як він зазначив, все може змінитися.
 Як повідомив керівник області, для нього зараз основне зосередитися на вирішенні проблем Львівщини. Петро Олійник переконаний, що залишиться на своїй посаді за будь-якого складу Кабінету Міністрів, допоки його змінити не захоче сам Президент.
«Я знаю, що зараз у Віктора Ющенка до мене претензій нема, бо Львівська область розвивається достатньо стрімко, тому змінювати мене на посаді голови Львівської ОДА, думаю, об’єктивних причин немає, — переконаний Петро Олійник. — Щоправда, я за свою посаду не тримаюся. Я завжди був цілком успішною людиною і основне для мене не крісло, а власна гідність».
 Як заявив Петро Олійник, він готовий співпрацювати з новим урядом, якщо його очолить Віктор Янукович.
 «Я готовий працювати за будь-якого прем’єр-міністра, адже для мене основне область, а не якесь політиканство», — наголосив голова Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ