Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник відстоюватиме Хилюка до останнього патрона

„Я не хочу розкривати секрети, щоб не нариватися на контргру, але відбуваються кулуарні ігрища щодо голови ДПА у Львівській області Віталія Хилюка”, – про це сьогодні заявив голова ЛОДА Петро Олійник під час зустрічі в Центрі політичного прогнозування.
 „Я відчув, що це людина високих моральних якостей. Нам можна багато чим дорікнути, бо ми прийшли у неспокійний час. На долю Віталія Хилюка випав складний постмедведчуківський процес. Однак я горджуся цією людиною, оскільки він ніколи не виконував жодних політичних, кулуарних замовлень щодо бізнесу. Через те в нас з’явилося мільйон ворогів”, – зазначив голова ЛОДА.
Водночас Петро Олійник згадав деякі професійні та моральні якості Віталія Хилюка, навівши приклади з цифрами: відшкодування ПДВ – 0,4 мільярдів гривень, близько 1,6 мільярда гривень вилучення з тіньового обігу грошей.
„Маленькі закиди щодо податкової області є, але після Медведчука жодного великого скандалу, пов’язаного з обласною податковою, не було”, – наголосив Петро Олійник.
Наостанок голова ЛОДА подякував Віталію Хилюку за його мужність та виваженість як податківця та його команди, водночас він наголосив, що „боротиметься за цю високоморальну людину до останнього патрона”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ