Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник закликає національно-демократичні сили Львівщини створити правицю

Петро Олійник закликає депутатів облради об’єднатися навколо ідеалів Майдану, — про це голова Львівської ОДА заявив 3 серпня на сесії ЛОР.  За його словами, основна причина сьогоднішньої поразки помаранчевих сил - те, що на цьогорічні парламентські вибори помаранчеві через власні амбіції йшли окремо.
 «Ми йшли на вибори п’ятьма колонами і отримали п’яту колону. Мені нема сьогодні за що вибачатися, але я дуже шкодую про одне: про те, що свого часу я не прислухався до слів Юлії Тимошенко і, будучи народним депутатом, проголосував за конституційну реформу. В перехідний період державі як ніколи потрібен був Президент з великими повноваженнями. Проголосувавши ж за зміни до Конституції, ми самі похитнули ґрунт під ногами Віктора Ющенка, — заявив Петро Олійник. — Сьогодні БЮТ закликає нас об’єднуватися навколо блоку Тимошенко, як політичної сили, яка завжди дотримувалася єдиного курсу, але, пригадайте, ми вже об’єднувалися навколо особистості і це нічого доброго не дало».
 Петро Олійник закликав всі національно-демократичні сили перед тим, як об’єднуватися, очистити свої лави від партійців, які себе скомпроментували.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ