Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Опалювальний сезон на Львівщині під загрозою зриву

На Львівщині через затримки виплат з боку казначейства міста не можуть розрахуватися з виконавцями робіт. Члени Львівського регіонального відділення асоціації міст України вважають затримки заборгованості безпідставними і наголошують, що під загрозою зриву підготовка до осінньо-зимового періоду 2013-2014. Про це сьогодні, 23 липня, під час брифінгу повідомили учасники Асоціації.

Як розповів міський голова Жовкви Петро Вихопень, теплоенергетичне підприємство Жовкви заборгувало за спожитий газ 2 млн грн, адже казначейство не проводить проплати за платіжним дорученням.

«В міському бюджеті закладено 580 тис. грн на розрахунок за газ, але ці кошти перерахувати не можемо. Якщо цього не станеться до початку опалювального сезону, як мені сказати громаді, що ми не почнемо опалювальний сезон, бо платежі блокує казначейство» – заявив Петро Вихопень.

Він також додав, що підприємства, особливо приватні, не хочуть виконувати роботи, замовником яких є міська рада, адже розуміють, що через проблеми із казначейством їм довго доведеться чекати коштів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ